Loading

Despre Noi

Povestea Noastra

Arena Auto Service este un service auto multimarca, autorizat R.A.R., cu mare capacitate de executie. Dispunem de o suprafata totala de 3.500 mp, din care suprafata de lucru de 1.500 mp, ce permite executarea simultana de operatii de mecanica/caroserie, in urma unei investitii de 1.500.000 euro.

Putem fi gasiti cu usurinta, punand in Waze Arena Auto Service sau adresa noastra comuna Glina, judet Ilfov, strada Biruintei, nr. 13 ( DN 4, km. 15, dupa intersectia Centurii Bucuresti cu Popesti Leordeni).

Pentru programari si informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0756.199.199 sau utilizand Formularul de Programare Online, urmand ca apoi unul dintre consultantii nostrii sa va contacteze.

Va stam la dispozitie si va oferim gratuit consultanta in vederea deschiderii dosarului de dauna, indiferent de asigurator.

Ne-am luat angajamentul in fata fiecaruia dintre clientii nostri, ca serviciile pe care le realizam asupra autovehiculelor acestora sa fie de cea mai buna calitate, realizate intr-un timp optim, astfel incat Cu noi, ramai in miscare! In plus, oferim masina la schimb pe toata durata reparatiei masinii proprii!

Atelierul de mecanica este dotat cu apatura necesara diagnozei tuturor marcilor auto, 5 elevatoare, instalaţie pentru înlocuirea şi curăţarea agentului refrigerant, aparatura necesara vulcanizarii (masină de dejantat şi de echilibrat, stand de geometrie), stand de frana, statie ITP.

Atelierul de caroserie este dotat cu sistem premium de redresare a caroseriilor Black Hawk, 2 cabine de vopsitorie de ultimă generaţie, prevăzute cu sisteme de filtrare eficiente, staţii de pregătire vopsitorie cu ventilaţie.

Pentru a realiza toate aceste servicii, atelierele au in dotare sculele şi dispozitivele necesare activitaţilor de mecanică, tinichigerie, vopsitorie, electrică şi diagnoză, pentru toate marcile de autoturisme şi autoutilitare.

Toate utilajele pe care le folosim întrunesc toate normele de calitate, mediu şi siguranţă necesare acestei activitaţi, impuse prin normele Comisiei Europene, iscirizate si cu metrologia la zi.

Personalul nostru este calificat in realizarea tuturor acestor activitati si recrutat in urma unui amplu proces de selectie.

Piesele de schimb şi accesoriile utilizate în procesele tehnologice sunt numai piese acreditate, de origine sau de prim montaj.