Loading

Servicii

Freon Auto

ARENA AUTO SERVICE va pune la dispozitie servicii complete destinat instalației de climatizare a autovehiculului dumneavoastra. Va asteptam in locatia noastra de pe DN 4, km 15 pentru curățarea refrigerantului de impurități și pentru încărcarea cu freon a sistemului de AC cu cea mai performantă și mai precisă aparatură disponibilă pentru mașina ta.

Daca ati constatat una din urmatoarele situatii, ar trebui sa faceti o verificare a instalatiei de aer condionat a masinii:

  • Dacă simțiti că instalația de aer condiționat răcește foarte greu;
  • Dacă după pornirea AC-ului simțiti un miros neplăcut.

O alta situatie care impune verificarea/incarcarea/curatarea instalatiei AC a autovehiculului dumneavoastra este schimbarea de sezon, cand aerul conditionat fie nu mai raceste la parametrii optimi, fie instalatia nu mai ofera caldura.

Profesionistii ARENA AUTO SERVICE parcurg cu grija etapele de incarcare a aunei instalatii cu AC, mai precis extractia freonului existent si a uleiurilor existente în instalația de aer condiționat, curatarea sistemului de AC, vidarea instalatiei, in scopul stabilirii nivelului de etanseitate si de a depista eventualele pierderi de freon. Etapa finala este aceea de umplere a instalației de aer condiționat cu cantitatea de freon recomandată de producătorul mașinii, adaugrea cantitatii optime de ulei și verificarea presiunii din instalație.