Loading

Daune

Daca ati avut un accident cu autovehiculul personal sau al companiei la care lucrati, va putem oferi un ajutor considerabil! Ne puteti contacta rapid la numarul de telefon 0756.199.199 sau utilizand Formularul de Programare Online, urmand ca apoi unul dintre consultantii nostri sa revina la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Va oferim tractare gratuita, in caz de dauna, doar sunandu-ne la 0756.199.199 si unul dintre colegii nostri va vor aduce masina la ARENA AUTO SERVICE.

Plecati cu masina reparata fara a astepta dovada platii de la asigurator!

Va oferim consultanta in deschiderea dosarului de dauna, indiferent de asigurator si va putem reprezenta in fata acestuia astfel incat singurele lucruri pe care dumneavoastra le veti face vor fi sa lasati la ARENA AUTO SERVICE autovehiculul si sa il ridicati gata reparat, fara niciun cost pentru dumneavoastra. In plus, nu plecati pe jos de la ARENA AUTO SERVICE, ci va punem la dispozitie masina la schimb, din aceeasi gama cu masina lasata la reparat.

Oferim conditiile necesare in vederea efectuarii constatarii complete a daunelor de catre reprezentantii societatii de asigurare, prin punerea la dispozitie a tuturor echipamentelor si utilajelor de care dispunem (elevatoare, diagnoza, demontari, geometrie, etc.).

Stabilim Solutiile Tehnice Finale de remediere a daunei (inclusiv servicii de Reconstatare) prin demontarea elementelor avariate si va putem efectua un calcul/deviz detaliat al sumelor aferente readucerii autovehiculului la starea tehnica de dinaintea producerii accidentului in baza caruia Clientul poate cere Asiguratorului valoarea ce i se cuvine in plus fata de cea rezultata din evaluarea inițiala a daunei.

Va putem reprezentam interesele in fata Societatii de asigurare, la cerere, astfel incat singurele lucruri pe care dumneavoastra le veti face vor fi sa lasati la ARENA AUTO SERVICE autovehiculul si sa il ridicati gata reparat, fara niciun cost pentru dumneavoastra. In plus, nu plecati pe jos de la ARENA AUTO SERVICE, ci va punem la dispozitie masina la schimb, din aceeasi gama cu masina lasata la reparat.

Va putem repara autovehiculul in regim de urgenta, la cerere.

Puteti efectua reparatia la noi si puteti ridica masina reparata fara a astepta dovada platii sumei aferente reparatiei – societatea noastra poate prelua, la cerere, incasarea acestei sume de la societatea de asigurare.