Loading

Servicii

Detailing Auto

Arena Auto Service va ofera o gama completa servicii de detailing, specific nevoilor fiecarui autovehicul in parte. Astfel, personalul nostru, calificat si instruit la cursuri de pregatire, executa servicii de curatare, intretinere, protejare si conservare a anumitor parti ale autovehiculului dumneavoastra, prin realizarea de proceduri bine stabilite, folosind unelte si utilaje profesionale, substante chimice fabricate special pentru a curata, intretine si proteja suprafetele componente ale masinii.

Procesul de detailing auto este procesul de curatare profunda a autovehiculului. Acesta activitate implica curatarea atat in exteriorul cat si interiorul autovehiculului, aspirare si polish. Intretinerea periodica a componentelor externe ale masinii ( caroserie, faruri, tapiterie, bord) mareste durata de viaţă a autovehiculului dumneavoastra si ofera acestuia conditii optime de functionare, indiferent de conditiile meteo. Factorii de mediu (caldura, lumina, temperaturile crescute si scazute, praful) influenteaza in mod negativ aspectul masinii, producand eroziunea stratului de protectie a vopselei si ulterior a stratului de vopsea, matuirea farurilor si scaderea capacitatii acestora de iluminare, imbacsirea tapiteriei si degajarea unui miros neplacut.

La Arena Auto Service fiecare autovehicul este special si tratat individual, in functie de particularitatile modelului, brandului, de materialele folosite pentru fiecare componenta in parte, de solutiile tehnice si chimice existente si necesare in procesul de detailing auto.

In urma procesului de detailing, sunt curatate, refacute si protejate finisajele interioare si exterioare ale autovehiculului, redandu-le aspectul de curat si nou, efectul fiind de durata, vizibil spalare dupa spalare.

Daca autovehiculul este nou, tratamentul de detailing va include doar o decontaminare/curatare usoara si aplicarea protectiilor de exterior si interior, toate acestea prevenind patarea tapiteriei si protejarea exteriorului impotriva agresiunii factorilor de mediu.

Personalul Arena Auto Service este instruit si specializat pentru a executa lucrari de detailing la standarde inalte de calitate, incat fiecare client sa fie multumit si incantate de rezultatele obtinute.

Daca v-am starnit curiozitatea, va asteptam la sediul nostru de pe DN4, km 15, comuna Glina, Strada Biruintei, nr. 13. Sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0756.199.199 fie accesand formularul de programare online.