Loading

Servicii

Tractari Auto

Daca ati avut un accident cu autovehiculul personal sau al companiei la care lucrati, va putem oferi un ajutor considerabil! Ne puteti contacta rapid la numarul de telefon 0756.199.199 sau utilizand Formularul de Programare Online, urmand ca apoi unul dintre consultantii nostri sa revina la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Va oferim tractare gratuita, in caz de dauna, doar sunandu-ne la 0756.199.199 si unul dintre colegii nostri va vor aduce masina la ARENA AUTO SERVICE. 

 

De ce sa alegi serviciul de tractari ARENA AUTO SERVICE?  

Pentru ca suntem prompti, seriosi, va oferim masina la schimb in caz de dauna, cat timp masina dumneavoastra este la ARENA AUTO SERVICE pentru reparatii.

 

TRACTARE GRATUITA pentru clientii ARENA AUTO SERVICE – Suna Acum la 0756.199.199.

Beneficiati de TRACTARE AUTO GRATUITA daca alegeti sa va reparati masina la ARENA AUTO SERVICE.

 

Tractare auto pe platforma

ARENA AUTO SERVICE dispune de platforme speciale ce pot transporta autovehicule cu o masa de pana la 3500 kg.

 

Tractare in Bucuresti si pe o raza de 100 km

Top Lac Service ofera tractari in Bucuresti pe o raza de aproximativ 200 km. Astfel, daca ati suferit o dauna intr-unul din orasele Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Buzau, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Alexandria, Brasov, Constanta, sau orice alt oras de pe o raza de 200 km de Bucuresti si doriti sa fiti tractat la un service din Bucuresti, apelati cu incredere la Top Lac Service.